Martijn Folmer toont de Nao, een robot die zich kan ontwikkelen tot aanvulling op de zorg voor geriatrische patiënten. De Nao is een van de vijftien innovaties die Reinier de Graaf op de expositie laat zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Martijn Folmer toont de Nao, een robot die zich kan ontwikkelen tot aanvulling op de zorg voor geriatrische patiënten. De Nao is een van de vijftien innovaties die Reinier de Graaf op de expositie laat zien. © Fred Leeflang

Dankzij deze technische innovaties is Reinier de Graaf klaar voor de toekomst

Vernieuwing in het ziekenhuis leidt soms tot scepsis. Komen robots en andere technologische snufjes niet in de plaats van het intermenselijke contact waar patiënten juist zo'n behoefte aan hebben?

  1. Ook na pandemie meer UFO's gezien in Nederland, aantal meldingen Delft blijft gelijk

    Ook na pandemie meer UFO's gezien in Nederland, aantal meldingen Delft blijft gelijk

    Tijdens de coronapandemie hadden we volop tijd en gelegenheid om in de lucht te staren en dat leverde een groei in het aantal UFO-meldingen op. Maar wat blijkt: nu de pandemie voorbij is, blijven onbekende vliegende objecten ons bezighouden. Het aantal binnengekomen meldingen was in 2021 weliswaar wat lager dan in 2020, maar ligt nog altijd boven het niveau van voor de coronaperiode. Delft gaat echter tegen die trend in.

In samenwerking met indebuurt Delft