De TU Delft kreeg er woensdag tientallen desinfectiezuilen bij. Van links naar rechts Michell Looij, Taoufik Dijkstra, Niels Anker en Lukas Beijer van de studentenstartup TD facility.
Volledig scherm
PREMIUM
De TU Delft kreeg er woensdag tientallen desinfectiezuilen bij. Van links naar rechts Michell Looij, Taoufik Dijkstra, Niels Anker en Lukas Beijer van de studentenstartup TD facility. © Fred Leeflang

De 19-jarigen Mitchell, Niels, Taofik en Lukas voorzien heel Nederland van desinfectiemiddelen

Niet Netflixen of gamen, maar keihard werken. De 19-jarige studenten Mitchell Looij, Niels Anker, Taoufik Dijkstra, Lukas Beijer zijn een studentenstartup begonnen voor desinfectiemiddelen. Met hun bedrijf TD facility hebben ze in een maand tijd al duizend handdesinfectiezuilen mét elleboogdispenser geleverd.  

 1. Muziekfreak zoekt verbinding met super-playlist
  PREMIUM

  Muziek­freak zoekt verbinding met su­per-play­list

  Er is niet veel om vrolijk van te worden in deze tijd. Daarom kunnen we wel een beetje positiviteit gebruiken. Met die ietwat deprimerende vaststelling op zak, klapte ‘muziekfreak’ Hans van der Maas onlangs zijn vriendenboekje open. ,,Het leek me leuk om de mensen in mijn omgeving naar hun vijf favoriete muziekstukken te vragen en die in een Spotify afspeellijst te zetten. Familie, vrienden, vrienden van vrienden, kennissen en vage kennissen. Gewoon zoveel mogelijk mensen proberen te verbinden via de muziek. En zal ik je eens wat zeggen? Het loopt storm!”

In samenwerking met indebuurt Delft

 1. Wendy en Michiel steunen agenten met kroketten en kaassoufflés na rellen
  Play

  Wendy en Michiel steunen agenten met kroketten en kaassouf­flés na rellen

 2. Winkeleigenaar Emrah in zak en as na rellen en plunderingen: 'Alles is weg'
  Play

  Winkeleige­naar Emrah in zak en as na rellen en plunderin­gen: 'Alles is weg'