Gasthuisplaats in Delft
Volledig scherm
PREMIUM
Gasthuisplaats in Delft © Google Streetview

Delftenaren zoeken steun
voor groene Gasthuisplaats

Het asfalt van de Gasthuisplaats moet plaatsmaken voor een groene oase waarin slechts in zeer beperkte mate plaats is voor woningbouw. Een brede werkgroep vraagt de gemeente Delft 200.000 euro om deze plannen verder uit te werken. 

 1. Marokko gooit grens dicht: coach Marc Lammers moet race van zijn Delftse solarteam missen
  PREMIUM

  Marokko gooit grens dicht: coach Marc Lammers moet race van zijn Delftse solarteam missen

  De coronapandemie rijdt het Vattenfall Solar Team voor het tweede jaar op rij in de wielen. De studenten van de TU Delft moet het volgende week tijdens de World Solar Challenge in Marokko doen zonder hun coach Marc Lammers. De bekende ex-hockeyer en hockeycoach kan niet naar Marokko reizen. Als gevolg van het stijgende aantal coronabesmettingen is Nederland door de Marokkaanse autoriteiten op ‘rood‘ gezet.
 2. Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst
  PREMIUM
  Update

  Mysterie rondom de schorsing van Verheydt: de ‘baas van het elftal’ is tegen Excelsior tóch geschorst

  ADO-spits Thomas Verheydt zou de wedstrijd tegen Excelsior missen door zijn vijfde gele kaart die hij pakte in het duel met Helmond Sport (0-0). Al snel bleek dat de spits in Brabant niet zijn vijfde, maar zijn vierde kaart van het seizoen pakte en komende vrijdag in het topduel met de Rotterdammers ‘gewoon’ zou kunnen spelen. Maar nu blijkt dat de clubtopscorer van ADO alsnog is geschorst. Hoe zit dat precies?

In samenwerking met indebuurt Delft