De TU Delft zou, als het aan de pro-Palestijnse organisatie The Rights Forum ligt, alle informatie over contact met Joodse organisaties openbaar moeten maken.
Volledig scherm
PREMIUM
De TU Delft zou, als het aan de pro-Palestijnse organisatie The Rights Forum ligt, alle informatie over contact met Joodse organisaties openbaar moeten maken. © Frank Jansen

Delftse joden boos om verzoek pro-Palestinaclub aan TU: ‘Dit komt dicht bij het plakken van gele sterren’

De TU Delft moet alle informatie over contact met Joodse organisaties openbaar maken, vindt de pro-Palestijnse organisatie The Rights Forum. Dat is tegen het zere been van Delftse joden. ,,Dit komt wel heel dicht bij het plakken van gele sterren.” 

  1. Delftse politici roepen burgemeester Van Bijsterveldt op: ‘Legaliseer softdrugs’
    PREMIUM

    Delftse politici roepen burgemees­ter Van Bijster­veldt op: ‘Legaliseer softdrugs’

    Legaliseer softdrugs, deel forsere straffen uit aan criminelen en geef meer geld aan de politie. Ondermijnende criminaliteit moet veel harder worden aangepakt in Delft, als het aan een meerderheid van Delftse politici ligt. Tientallen burgemeesters ondertekenden een manifest dat de basis vormt voor een plan daartoe, maar Marja van Bijsterveldt zet haar handtekening er echt niet onder. ,,Omdat ik onze jongeren hier niet mee help.”

In samenwerking met indebuurt Delft