Sam Ninaber van Eijben neemt Darwin dagelijks mee naar zijn werk bij Studio Ninaber en OOMPH Industries aan de Brabantse Turfmarkt.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Ninaber van Eijben neemt Darwin dagelijks mee naar zijn werk bij Studio Ninaber en OOMPH Industries aan de Brabantse Turfmarkt. © Fred Leeflang

Deze Delftse instagramhonden hebben meer fans dan hun eigen baasje

FotoreeksZe hebben meer Instagram-vrienden dan de gemiddelde Delftenaar, stuk voor stuk laten deze Delftse hondjes zich zo vaak van hun beste kant zien dat hun baasjes de kiekjes hoe dan ook móeten delen met de buitenwereld. Hoe schattig, grappig, stout of eigenwijs ze ook zijn, steevast krijgen ze van hun talloze fans een hartje via social media.  

  1. Emotioneel ‘Louis van Gaal-moment’ bij presentatie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’
    met video

    Emotioneel ‘Louis van Gaal-mo­ment’ bij presenta­tie Dick Advocaat: ‘Ik doe hem gewoon na’

    De presentatie van Dick Advocaat bij ADO Den Haag kreeg maandagochtend een emotionele wending toen twee journalisten hun persoonlijke verhaal met de trainer deelden. Een persfotograaf verzocht de 75-jarige oefenmeester een shirt te signeren, daarna vroeg een andere journalist om een foto en ‘wellicht een kleine knuffel’. Dick Advocaat stemde met beide verzoeken in. ,,Ik doe gewoon Louis van Gaal na”, grapt de Kleine Generaal.

In samenwerking met indebuurt Delft