Dode (47) door steekpartij in Delft, 48-jarige verdachte aangehouden bij incident in ‘relationele sfeer’

Met videoDoor een steekpartij aan het Oostblok in Delft is een 47-jarige man in zijn woonplaats overleden. Het incident gebeurde rond middernacht in de nacht van zaterdag op zondag op straat, meldt een politiewoordvoerder. Er is een verdachte aangehouden in een woning, het gaat volgens de politie om een 48-jarige man.

 1. Jeroen (65) is ‘oubollige’ ansichtkaarten van zijn stad beu en maakt daarom kaarten van het ‘andere Delft’
  PREMIUM

  Jeroen (65) is ‘oubollige’ ansicht­kaar­ten van zijn stad beu en maakt daarom kaarten van het ‘andere Delft’

  Jeroen Stolk (65) is gek op Delft, waar hij geboren en getogen is. Hij is de stad, naarmate hij ouder werd, steeds meer gaan waarderen. Wat hem altijd opviel, was dat je op ansichtkaarten van Delft telkens dezelfde plekken en gebouwen zag. ,,Het stadhuis, de Oostpoort en de Oude en Nieuwe Kerk. Dan heb je in het grote lijnen gehad. Terwijl Delft zoveel meer te bieden heeft.’’
 2. Bloedige steekpartij was geen toevallige ontmoeting: ‘Verdachte en slachtoffer kenden elkaar uit drugsscene’
  PREMIUM

  Bloedige steekpar­tij was geen toevallige ontmoeting: ‘Verdachte en slachtof­fer kenden elkaar uit drugsscene’

  De 19-jarige Vlaardinger die verdacht wordt van het doodsteken van de 18-jarige Emre Sarpdağ, is vermoedelijk in de val gelokt door twee bekenden van het slachtoffer. Het duo bracht hem vanuit Rotterdam met een auto naar een parkje vlak bij zijn huis. Daar kwam het tot een confrontatie met Sarpdağ, die door messteken om het leven kwam. Volgens bronnen kenden de twee elkaar.

In samenwerking met indebuurt Delft