Volledig scherm
Ter illustratie © Cees Wouda

Eden Trio speelt Rachmaninoff in Op Hodenpijl

Op Hodenpijl staat zondag 17 november in het teken van Haydn en Rachmaninoff. Werken van deze componisten worden uitgevoerd door het Eden Trio. 

Het concert begint om 12.00 uur en kaarten kunnen worden gereserveerd via ophodenpijl.nl. Het Eden Trio bestaat uit jonge getalenteerde muzikanten: violiste Danielle Daoukayeva, celliste Alexis Bove en pianiste Anastasiia Kurilko. Danielle Daoukayeva werd als 10-jarige toegelaten op het Haags Conservatorium en wint ondanks haar jonge leeftijd prijzen als de Grote kamermuziek Prijs, het Grachten Festival en het Prinses Christina Concours. 

 Anastasiia Kurilko is in 2018 afgestudeerd aan het Haags Conservatorium en won onder andere het Internationale Chopin Concours in Tomsk en het Internationale Klassieke Muziek Concours in Krasnovarks. De Canadese cellist William Mcleish rondde in 2017 zijn Masteropleiding Kamermuziek af. Hij is onder andere verbonden aan het Babylon Quartet, het Hermitage Quartet en het Amsterdams Sinfonietta. Het programma van Klassiek op Zondag wordt samengesteld door dirigent Marco Bons.

Elke ochtend het nieuws uit Delft in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Delft