Explosief uit Neringstraat tot ontploffing gebracht

VideoEen explosief, dat vanmiddag werd gevonden in de Delftse Neringstraat, is tot ontploffing gebracht door de Explosieven Opruimingsdienst van Defensie (EOD).

 1. HVV-speler op achterhoofd geslagen, tweede elftal belaagt QR-checker: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  HVV-spe­ler op achter­hoofd geslagen, tweede elftal belaagt QR-chec­ker: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Zondagmiddag liep er wéér een duel van een Haagse ploeg uit de hand. Op bezoek bij het Rotterdamse Coal kreeg HVV-speler Kees Brouwers een tik op zijn achterhoofd van de Coal-keeper. En op het TU Sportpark in Delft liet het tweede zaterdagteam van Full Speed zich van zijn slechtste kant zien. Een aantal spelers probeerde de QR-check te ontlopen, scholden vervolgens het bestuur van Ariston’80 de huid vol, waarna een beveiliger de situatie moest sussen. Wat gebeurde er dit weekeinde nog meer op de voetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
 2. Vind je dode merel of ekster op straat? Niet oppakken! ‘Snelle aanpak dreigende ramp vogelgriep nú nodig’
  PREMIUM

  Vind je dode merel of ekster op straat? Niet oppakken! ‘Snelle aanpak dreigende ramp vogelgriep nú nodig’

  Wie een dode ekster of merel vindt moet hem niet oppakken. Daarvoor waarschuwen experts. Met vogelgriep besmette vogellijkjes zijn de motor van een stille pandemie die al duizenden dieren het leven heeft gekost. Maar wie ruimt de geïnfecteerde kadavers dan wel op? D66 wil duidelijkheid van demissionair minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. ,,Provincies en gemeenten moeten weten hoe ze dit moeten aanvliegen. Anders dreigt er een ramp.”
 3. Verenigingen zitten nog met veel vragen: ‘Een lange winterstop kan de cohesie binnen de clubs breken’
  PREMIUM

  Verenigin­gen zitten nog met veel vragen: ‘Een lange winterstop kan de cohesie binnen de clubs breken’

  De coronapersconferentie van afgelopen vrijdag zorgt voor veel vragen binnen de sportwereld. vanaf 17.00 uur moeten de sportcomplexen gesloten blijven, dus geen trainingen of wedstrijden in de avonduren. Worden de competities als gevolg hiervan dan stil gelegd? Veel verenigingen zitten nog met veel onduidelijkheden. ,,Het is niet voor het eerst dat duidelijke communicatie zo lang op zich laat wachten.”

In samenwerking met indebuurt Delft