Door werkzaamheden in de wijk raken hondenbezitters hun vaste plekken om hun viervoeters uit te laten langzaam kwijt in Delft-Zuid. Nu de aanleg van warmteleiding Warmtelinq ook flink wat ruimte opslokt, klinkt de roep om een omheind hondenrenveldje steeds luider.
Volledig scherm
PREMIUM
Door werkzaamheden in de wijk raken hondenbezitters hun vaste plekken om hun viervoeters uit te laten langzaam kwijt in Delft-Zuid. Nu de aanleg van warmteleiding Warmtelinq ook flink wat ruimte opslokt, klinkt de roep om een omheind hondenrenveldje steeds luider. © Fred Leeflang

Geen hek om uitlaatplek door ‘sober hondenbeleid’, maar fracties gaan achter burgerbrief staan

Met een simpel ‘nee’ op het verzoek voor een hondenrenveldje in Delft-Zuid komt het Delftse stadsbestuur er niet vanaf. Het antwoord op de burgerbrief met de roep om een omheinde uitlaatplek vinden fracties als ‘kaal’ en ‘laf’. De PvdA overweegt een motie in te dienen.

  1. Danny Buijs kijkt met plezier terug op periode bij ADO Den Haag: ‘Ik was geliefd bij de mensen’
    PREMIUM
    Biografie

    Danny Buijs kijkt met plezier terug op periode bij ADO Den Haag: ‘Ik was geliefd bij de mensen’

    Voetbaltrainer Danny Buijs (40) heeft vol trots zijn biografie Danny Buijs, De ontwikkeling van een bevlogen voetbaljongen uitgereikt gekregen. Een boek waarin de oud-speler van ADO Den Haag veelvuldig vertelt over zijn tijd bij de Haagse club, die een speciaal plekje in zijn hart heeft veroverd. ,,Als het goed is voor mij en voor de club, dan keer ik ooit misschien wel terug.”

In samenwerking met indebuurt Delft