Bij de explosie raakte wonder boven wonder niemand gewond.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de explosie raakte wonder boven wonder niemand gewond. © Regio15

Gezin zou vandaag feest vieren, nu heeft explosie zijn huis verwoest: ‘Dit is eigenlijk een getto’

Ze zouden vandaag eigenlijk feest vieren met hun familie, maar in plaats daarvan moeten ze nu hun huis uit. Het Delftse gezin met drie kinderen kan er voorlopig niet meer terug omdat een groot deel van de portiekwoning aan het Poptahof Zuid vannacht werd verwoest door een explosie. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Maar de schrik zit er goed in bij de bewoners. 

 1. Danny Buijs kijkt met plezier terug op periode bij ADO Den Haag: ‘Ik was geliefd bij de mensen’
  PREMIUM
  Biografie

  Danny Buijs kijkt met plezier terug op periode bij ADO Den Haag: ‘Ik was geliefd bij de mensen’

  Voetbaltrainer Danny Buijs (40) heeft vol trots zijn biografie Danny Buijs, De ontwikkeling van een bevlogen voetbaljongen uitgereikt gekregen. Een boek waarin de oud-speler van ADO Den Haag veelvuldig vertelt over zijn tijd bij de Haagse club, die een speciaal plekje in zijn hart heeft veroverd. ,,Als het goed is voor mij en voor de club, dan keer ik ooit misschien wel terug.”
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Delft