Volledig scherm
Koeien in Midden Delfland

Groenfonds helpt boeren met subsidie

De boeren van Midden-Delfland zorgen voor zuivel en vlees van hoge kwaliteit, houden het landschap in stand en bieden weidevogels een veilig onderkomen. Omdat deze boeren extra verantwoordelijkheden hebben, gaat Groenfonds Midden-Delfland ze nu subsidiëren.

 Het extra geld is bedoeld om de verkoop van hun producten in de stad te stimuleren. Dankzij de subsidie kunnen deze boeren hun producten bijvoorbeeld iets duurder maken en ze aanbieden in supermarkten, speciaalzaken, in de horeca en op streekmarkten in steden. Overigens kunnen mensen die andere ideeën hebben om deze producten in de stad aan de man te brengen terecht op de website van Groenfonds.

Elke ochtend het nieuws uit Delft in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  1. ‘Schotten zijn vóór EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil’
    PREMIUM
    Vaarwel Britten

    ‘Schotten zijn vóór EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil’

    Raimond Dijkstra (46) volgt de uitslag van de Europese verkiezingen vandaag op de voet, zegt hij in de wekelijkse rubriek Vaarwel Britten. De Schotse stemvoorkeuren zijn voor hem misschien nog wel belangrijker dan de Nederlandse. In dit 'preferendum' kunnen ook de Schotten opnieuw hun mening geven over de brexit. ,,De Schotten zijn voor een langer verblijf in de EU, maar treden straks uit omdat het Verenigd Koninkrijk dat wil.”

In samenwerking met indebuurt Delft