Het bewuste briefje met de mededeling: 'Reparatie zal even duren'.
Volledig scherm
Het bewuste briefje met de mededeling: 'Reparatie zal even duren'. © AD

Kapotte leiding zet appartement Kantoorgracht onder water

Een appartement aan de Kantoorgracht in Delft heeft enkele dagen volledig onder water gestaan nadat zowel de water- als de cv-leiding waren gaan lekken. Terwijl de bewoner op vakantie was sijpelde het water door naar de onderliggende verdieping en kwamen verschillende bewoners zonder stroom te zitten.

 1. Noodweer teistert bewoners van Vestia-huizen: ‘Ik was bang dat ik geëlektrocuteerd zou worden’
  PREMIUM

  Noodweer teistert bewoners van Ves­tia-hui­zen: ‘Ik was bang dat ik geëlektro­cu­teerd zou worden’

  Ze leven tussen hoop en vrees en doen de afgelopen dagen geen oog dicht. Delftenaren in Vestia-flats in het Rode Dorp en in de Amalia van Solmslaan houden het weerbericht met ingehouden adem in de gaten. Want wanneer dikke donkere wolken over Delft trekken, is de kans groot dat hun huis weer onder water komt te staan. ,,Het komt met bakken uit m’n plafond, maar Vestia doet niks.”
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Delft