De Westland Toertocht in 2009, georganiseerd door de schaatsverenigingen in Schipluiden, Maasland en het Westland. De tocht door Midden-Delfand en het Westland werd in 2012 voor het laatst gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Westland Toertocht in 2009, georganiseerd door de schaatsverenigingen in Schipluiden, Maasland en het Westland. De tocht door Midden-Delfand en het Westland werd in 2012 voor het laatst gehouden. © Richard Hogeveen

Kunnen de schaatsen al uit het vet? Vrijwilligers hebben goede hoop: ‘Vorst komt zeker terug’

Schaatsen op natuurijs zou een opkikker van jewelste zijn in deze voor veel mensen zo sombere coronatijd. Het vriest echter niet en maandag is het al februari. Voor pessimisme hebben de vrijwilligers bij de schaatsclubs in de regio echter geen talent. ,,Als het dit jaar niet lukt, lukt het vast volgend jaar.”

  1. Vermiste Ashley (17) liep twee maanden geleden weg en zit nu mogelijk in onveilige situatie: 'Gekmakend’
    PREMIUM

    Vermiste Ashley (17) liep twee maanden geleden weg en zit nu mogelijk in onveilige situatie: 'Gekmakend’

    De 17-jarige Ashley Krieger is al meer dan twee maanden vermist. Volgens de politie bevindt het meisje uit Den Haag zich mogelijk in een onveilige situatie. Vrijdag 3 juni liep ze weg vanuit Leeuwarden, sindsdien ontbreekt ieder spoor. Haar moeder hoopt op een volgende stap in de zoektocht. ,,Elke dag is stressvol, eigenlijk gekmakend. Om niet te weten waar je dochter is, of ze in goede handen is.”

In samenwerking met indebuurt Delft