Afbeelding ter illustratie.
Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie. © ANP

Man (46) uit Delft loopt met geslachtsdeel uit broek en wordt aangehouden in Tilburg

Een man is vrijdagmiddag in Tilburg opgepakt voor schennispleging. Hij liep rond met zijn geslachtsdeel uit zijn broek. Volgens de politie gaat het om een 46-jarige man uit Delft. 

 1. Masturbeeract in Ikea was een slechte grap volgens rechter: studenten krijgen geldboete
  PREMIUM

  Masturbeer­act in Ikea was een slechte grap volgens rechter: studenten krijgen geldboete

  Twee studenten uit Den Haag moesten van hun studentenvereniging een originele grap uithalen in de Ikea in Delft. Ze bedachten zelf dat het wel leuk was om er tussen het winkelende publiek op bed te gaan liggen, een pornofilmpje op hun mobiel aan te zetten en dan te doen alsof ze zich aftrokken. De rechter veroordeelt de mannen (21 en 20), vanwege de masturbeeract, tot een geldboete van 500 euro.
 2. Is Scheveningen écht zo duur in vergelijking met andere badplaatsen?
  PREMIUM
  Vraag bij het nieuws

  Is Schevenin­gen écht zo duur in vergelij­king met andere badplaat­sen?

  De topdrukte in Scheveningen tijdens dit tropische weekend is vrij uitzonderlijk deze zomer. Op een paar drukke dagen na, is het er dit jaar relatief rustig, merken ondernemers, strandgangers en omwonenden. De grootste en bekendste badplaats van Nederland zou minder vakantiegangers en dagjesmensen trekken dan voorheen. Volgens bezoekers en de vele reagerende lezers op een eerder artikel daarover zou het vooral liggen aan de hoge prijzen bij de horecatenten en voor parkeren. Maar is Scheveningen echt zo veel duurder dan andere badplaatsen?

In samenwerking met indebuurt Delft