Volledig scherm
Ter illustratie. De Midden-Delfland Vereniging organiseert een maandelijkse serie wandeltochten door Midden-Delfland met een thema. © gRATIS

Midden Delfland Vereniging maakt flinke groei door

De Midden Delfland Vereniging zit flink in de lift. De club die zich inzet voor het behoud van de groene polder heeft vorig jaar 230 nieuwe leden ingeschreven en telt hierdoor nu 3123 leden. De vereniging is logischerwijs sterk vertegenwoordigd in de gemeente Midden-Delfland, maar telt ook veel leden in Delft, Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam.

De vereniging is blij met de groei. ‘We kunnen als vereniging alleen sterk blijven en ons inzetten voor het Midden Delflandgebied als voldoende mensen zich aan ons verbinden’, schrijft voorzitter Koos Karssen in het verenigingsblad. ‘We bewaken het unieke landschap en de natuur’.

Actief

De vereniging is actief met lezingen en excursies. Bij die gelegenheden worden ook leden geworven. Onlangs hield de Midden Delfland Vereniging een groot congres in Maassluis. Bij die gelegenheid ondertekenden de bestuurders van omliggende gemeenten een gezamenlijke verklaring. Ze beloofden het gebied te adopteren en zich in te zetten om ongewenste ontwikkelingen tegen te houden.

Elke ochtend het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Delft of Westland!

In samenwerking met indebuurt Delft