Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Mishandeling en vernedering in gezin Pijnacker bestraft: ‘Ik was geen perfecte vader’

De rechter in Den Haag heeft dinsdag een 39-jarige vader uit Pijnacker veroordeeld tot een werkstraf van 100 uur, bovenop de zeven weken die hij al in voorarrest zat. De man zou zijn oudste zoon en oudste dochter vanaf 2014 mishandeld en vernederd hebben. ,,Ik ben geen perfecte vader”, gaf hij toe op de zitting.

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Met twaalf regioclubs is de eerste klasse nu al onvergetelijk: ‘Iedereen heeft het er al maanden over’
  PREMIUM

  Met twaalf regioclubs is de eerste klasse nu al onvergete­lijk: ‘Iedereen heeft het er al maanden over’

  Alle voetballiefhebbers uit de Haagse regio hebben het er al maanden over. Nog voordat het vorige seizoen in de eindfase kwam, was de eerste klasse van dit seizoen op veel sportparken al het gesprek van de dag. Twaalf van de veertien clubs komen uit de regio en dus is het hoog tijd om vooruit te blikken met een aantal hoofdrolspelers. ,,Je speelt elke week tegen vrienden.”

In samenwerking met indebuurt Delft