Wieger Helsdingen (links) bespreekt namens de SDSG de overlastproblemen met Ronald Holtkamp, Xavier van Lijden en Bart van 't Geloof (Delftsch Studenten Corps). ,,We gaan de problemen samen oplossen."
Volledig scherm
PREMIUM
Wieger Helsdingen (links) bespreekt namens de SDSG de overlastproblemen met Ronald Holtkamp, Xavier van Lijden en Bart van 't Geloof (Delftsch Studenten Corps). ,,We gaan de problemen samen oplossen." © Fred Leeflang

Overlast studenten moet nu stoppen: ‘De maat was vol toen mijn zoontjes als zombies naar school gingen’

Er moet onmiddellijk een einde komen aan de overlast die bewoners van de Wijnhaven al tijden ondervinden van studentenhuizen aan de Oude Delft. Dat vinden de bewoners, studentenhuisvester DUWO, pandeigenaren, de politie en... de studenten zelf.

  1. Delft verandert binnenkort weer in gigantische bouwput: ‘Zaakje rondom warmtenet stinkt’
    PREMIUM

    Delft verandert binnenkort weer in giganti­sche bouwput: ‘Zaakje rondom warmtenet stinkt’

    194 bomen en 6000 vierkante meter aan groen sneuvelen, Tanthof verandert in een lawaaierige bouwput en Delftenaren zitten straks vast aan wurgcontracten met Eneco. Dat zijn de grootste bezwaren tegen de komst van het restwarmtenet vanuit de Rotterdamse haven. Eind dit jaar begint Warmtelinq met de aanleg van het ondergrondse buizenstelsel dat restwarmte van industrie vervoert naar Den Haag. Het Rijk, de provincie en de gemeente hebben de deal al zo goed als beklonken, maar Delftenaren lijken er allesbehalve blij mee. ,,Dit zaakje stinkt.”

In samenwerking met indebuurt Delft