Volledig scherm
Eén van de fietsen die agenten aantroffen. © Politie Delft

Politie houdt drie verdachten aan en zoekt eigenaren van gestolen fietsen

De politie in Delft heeft afgelopen nacht drie verdachte personen aangehouden. De verdachten waren in het bezit van drie fietsen, die in de omgeving van station Delft Campus hadden gestaan.

De politie is nu op zoek naar de eigenaren van de fietsen en heeft via Twitter foto’s van de tweewielers verspreid. Eigenaren van de fietsen kunnen contact opnemen met de politie door te bellen naar 0900 8844.

 1. Delftenaar (21) krijgt drie jaar cel: Vader ziet op televisie hoe zoon supermarkt overvalt, maar neemt hem in bescherming
  PREMIUM

  Delftenaar (21) krijgt drie jaar cel: Vader ziet op televisie hoe zoon supermarkt overvalt, maar neemt hem in bescher­ming

  De dader werd zelfs door zijn vader herkend op beelden van bewakingscamera’s, die op televisie werden vertoond, maar hij ontkende. Zijn vader geloofde hem, de Haagse rechtbank niet. Vanmiddag werd de 21-jarige Delftenaar Mikey de V. veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf voor gewelddadige overvallen op een tankstation en een supermarkt aan de Vrijheidslaan in de Delftse wijk Buitenhof.
 2. Agenten krijgen lesje inbreken: ‘Wat inbrekers kunnen, kunnen wij nu ook’
  Play

  Agenten krijgen lesje inbreken: ‘Wat inbrekers kunnen, kunnen wij nu ook’

  Deuren forceren gaat nu nog met een politiesleutel, beter bekend als de ‘boem’. Met veel geweld wordt de deur kapot geramd om zo snel mogelijk binnen te komen bij een noodsituatie. Het gedwongen kapot moeten maken van deuren kost onder meer woningcorporatie Staedion veel geld. ,,Een deur vervangen kost ongeveer 1500 euro.’’ Om de kosten terug te dringen heeft de politie vandaag oefendeuren gekregen. Hierop oefenen ze inbraaktechnieken om de deuren zo min mogelijk te beschadigen, maar toch snel binnen te kunnen komen.

In samenwerking met indebuurt Delft