Volledig scherm
© Regio15

Rijswijkse (38) overleden na steekpartij

De 38-jarige vrouw uit Rijswijk die gisterochtend zwaargewond raakte door een steekpartij in haar eigen woning aan de Professor Quacklaan is in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden. De politie meldt dat de oorzaak van het incident in de 'relationele sfeer' ligt. De 45-jarige partner van de vrouw is aangehouden.

De politie kreeg gisterochtend rond 10.00 uur een melding binnen van de steekpartij. Aangekomen bij de woning troffen zij de zwaargewonde vrouw aan. In zorgwekkende toestand werd zij naar het ziekenhuis gebracht. 

In de woning werd haar 45-jarige partner aangehouden. Hij was lichtgewond aan zijn hand. Ook hij werd naar het ziekenhuis gebracht voor de behandeling van het letsel aan zijn hand. In het huis waren er drie zeer jonge kinderen aanwezig tijdens de steekpartij, zij zijn opgevangen.

Vanochtend meldde de politie dat de neergestoken vrouw is overleden. Het is onduidelijk rond welk tijdstip dit is gebeurd. De recherche onderzoekt het steekincident, waarvan de oorzaak in de relationele sfeer ligt.

Volledig scherm
De straat was gisteren afgezet. Een lange tijd mocht niemand zijn huis verlaten en niemand kon de straat inrijden. © Regio15

In samenwerking met indebuurt Delft