Volledig scherm
Ted H.P. de Wolf. © Baas Herman

Rollen te koop in spannende roman

De titel en verhaallijn voor zijn nog te voltooien debuutroman heeft aspirant-schrijver Ted H.P. de Wolf al: Isabelle, een onmogelijk verhaal. In ruil voor een financiële bijdrage kan een rol in het boek worden bemachtigd. 

,,Het is voor een schrijver heel lastig om te worden uitgegeven als je geen aantrekkelijke, vrouwelijke auteur van 25 bent'', zegt Ted de Wolf gekscherend. Daarom heeft hij besloten om de roman in eigen beheer uit te geven. ,,Ik ben een crowdfunding bij 'Voor de Kunst' gestart om de kosten van redigeren, drukken, distribueren en promoten te dekken. Wie een klein bedrag doneert, krijgt het boek. Maar wie een substantiële bijdrage levert, wordt als personage opgevoerd in mijn boek. Dan word je vereeuwigd in een roman.''

Deze roman gaat over Lars, een grafisch ontwerper van eind veertig. Hij is op zakenreis in New York en ontwaakt in zijn hotelkamer. Dan gebeurt er iets dat zijn leven totaal op zijn kop zet. Die nacht is hij beroofd van zijn bezittingen en gaandeweg komt hij erachter dat hij twintig jaar is teruggezet in de tijd. Hij is nu een 27-jarige die weet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Rijkdom en geluk liggen in het verschiet. Maar hij mist zijn vrouw en dochtertje Isabelle. Zal hij ze ooit terugzien?

,,Op de site tedhpdewolf.com is het eerste hoofdstuk te lezen en kunnen donateurs doorklikken naar Voor de Kunst'', zo laat De Wolf weten. 

In samenwerking met indebuurt Delft