De politie zoekt naar sporen tijdens een inval in een van de Haagse massagesalons
Volledig scherm
PREMIUM
De politie zoekt naar sporen tijdens een inval in een van de Haagse massagesalons © Frank jansen

Spermavlekken, korte rokjes en lingerie: niet wat je verwacht bij een massagesalon: 'Wereld vol uitbuiting’

‘Geen sex of sexuele handelingen’, staat er. Tóch vinden de zogenoemde zedenhonden in de Haagse massagesalon vier mogelijke spermasporen. Een aanwijzing van illegale prostitutie. Dat is een wereld vol uitbuiting, weten medewerkers van het Haags Economisch Interventie Team. 

12 reacties

 • Dolly J. de Groot

  1 jaar geleden
  Dolly J. de Groot Dan is het toch gek als je korte rokjes en lingerie in de zaak ziet”, zegt politie-actieleider Patrick. Het zou ook kunnen dat korte rokjes en/of enkel lingerie bij/voor de dames masseuses als bedrijfskleding gezien prettig werken is. Net zoals in nachtclubs de bardames en serveersters als bedrijfskleding doorgaans ook enkel in lingerie lopen. Liefs Dolly
 • Erik Gemser

  1 jaar geleden
  @Diana Struijs: Ja je bet gelijk, maar ik gaf de richting aan. Er zullen best nog wel een paar plekken zijn waar het goed gaat. Maar intensieve controle is helaas nodig!!
 • W.Z. Zuid

  1 jaar geleden
  Iets wat al bestaat zolang de mens bestaat en dat denken we anno 2021 te kunnen stoppen. Drugs, tabak en alcohol worden gedoogd maar dit moet aangepakt. Nonsens.
 • Daan B. Zelf

  1 jaar geleden
  @Marius Man: Illegale uitbuiting en mensenhandel tegengaan lijkt mij toch "echte criminaliteit". @Gemser: Bij beauty- en saunacentra worden ook hele normale massages gegeven hoor. En daar hangen ook niet zulke bordjes.
 • Erik Gemser

  1 jaar geleden
  Dat weet toch iedereen dat die massagesalons meer bied dan een massage!!! De enige plek waar massages goed gebeuren is bij de fysiotherapeut of een sportschool. Opdoeken! Tenzij het open en bloot (figuurlijk, niet letterlijk) in een etalage gebeurt lijkt me....

In samenwerking met indebuurt Delft