De politie zoekt naar sporen tijdens een inval in een van de Haagse massagesalons
Volledig scherm
PREMIUM
De politie zoekt naar sporen tijdens een inval in een van de Haagse massagesalons © Frank jansen

Spermavlekken, korte rokjes en lingerie: niet wat je verwacht bij een massagesalon: 'Wereld vol uitbuiting’

‘Geen sex of sexuele handelingen’, staat er. Tóch vinden de zogenoemde zedenhonden in de Haagse massagesalon vier mogelijke spermasporen. Een aanwijzing van illegale prostitutie. Dat is een wereld vol uitbuiting, weten medewerkers van het Haags Economisch Interventie Team. 

13 reacties

 • Dolly J. de Groot

  3 weken geleden
  Dolly J. de Groot Dan is het toch gek als je korte rokjes en lingerie in de zaak ziet”, zegt politie-actieleider Patrick. Het zou ook kunnen dat korte rokjes en/of enkel lingerie bij/voor de dames masseuses als bedrijfskleding gezien prettig werken is. Net zoals in nachtclubs de bardames en serveersters als bedrijfskleding doorgaans ook enkel in lingerie lopen. Liefs Dolly
 • Farid Kader

  3 weken geleden
  Volgens mij omdat de tippelzone bijna niet meer bestaat heb je dit soort dingen veel meer achter gesloten deuren
 • Erik Gemser

  3 weken geleden
  @Diana Struijs: Ja je bet gelijk, maar ik gaf de richting aan. Er zullen best nog wel een paar plekken zijn waar het goed gaat. Maar intensieve controle is helaas nodig!!
 • WZ Zuid

  3 weken geleden
  Iets wat al bestaat zolang de mens bestaat en dat denken we anno 2021 te kunnen stoppen. Drugs, tabak en alcohol worden gedoogd maar dit moet aangepakt. Nonsens.
 • Dana Struijs

  3 weken geleden
  @Marius Man: Illegale uitbuiting en mensenhandel tegengaan lijkt mij toch "echte criminaliteit". @Gemser: Bij beauty- en saunacentra worden ook hele normale massages gegeven hoor. En daar hangen ook niet zulke bordjes.

In samenwerking met indebuurt Delft