Twee gasten eten in restaurant Rozey.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee gasten eten in restaurant Rozey. © Frank Jansen

Vega eten zoveel als je kunt: hier vind je geen wereldreddende quinoa-tutten

gouden pollepelDeze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Rozey. Een all-you-can-eat-vegetarisch en -veganistisch restaurant op een prachtige locatie. De geitenwollen sandaaldragers zijn compleet overlopen door kekke sneakers en hippe gasten.

 1. Vroeg pieken in de club met nieuwe maatregelen: ‘Je zal zien dat het ook nu gezellig wordt’
  PREMIUM

  Vroeg pieken in de club met nieuwe maatrege­len: ‘Je zal zien dat het ook nu gezellig wordt’

  Tegen elkaar aangeplakt met je vrienden bij de bar staan. Dat is vanaf zaterdag weer mogelijk. Voor de clubs is er eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. Met de versoepelde coronamaatregelen is er geen maximumaantal bezoekers meer. Wel blijft de sluitingstijd om middernacht en is een coronatoegangsbewijs verplicht. Al zijn er horecaondernemers die om dat laatste niet gaan vragen. Hoe gaan de clubs in onze regio dit bolwerken?
 2. Jelmer is lawaaierige vliegtuigen boven zijn huis zat: ‘Waarom over stad, terwijl ze over Noordzee kunnen?’
  PREMIUM
  Reageer
  10

  Jelmer is lawaaieri­ge vliegtui­gen boven zijn huis zat: ‘Waarom over stad, terwijl ze over Noordzee kunnen?’

  Vliegtuigen scheren dagelijks over Den Haag en omliggende gemeenten, terwijl er ook routes zijn over de Noordzee die minder geluidsoverlast veroorzaken. Voorburger Jelmer Biesma (64) pikt het niet langer van de luchtverkeersleiding: ,,Er gaat een absurde hoeveelheid vliegverkeer in de lengterichting over het bebouwde gebied. Daarvoor worden excuses gebruikt die niet kloppen.’

In samenwerking met indebuurt Delft