Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Vier aanhoudingen na steekpartij in Delft

UpdateBij een steekpartij op De Kringloop in Delft zijn gisteravond twee mannen gewond geraakt. De politie heeft de twee slachtoffers en twee vrouwen aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij de steekpartij. 

De politie kreeg omstreeks 22.40 uur een melding binnen over een vechtpartij voor een woning tussen twee mannen. Agenten troffen een 50-jarige Rotterdammer aan met ernstige steekwonden en een 51-jarige Delftenaar met lichte steekwonden. Verder werden een mes en een vuurwapen aangetroffen op de plaats van de vechtpartij. Beide mannen zijn aangehouden en de man uit Rotterdam is direct per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Behalve de mannen heeft de politie in de omgeving nog twee vrouwen aangehouden die mogelijk betrokken zijn bij het incident. Het gaat om een 17-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel en een 35-jarige vrouw uit Delft. 

Omdat het nog onduidelijk is wat er precies is voorgevallen gisteravond, zoekt de politie nog getuigen. 

  1. Dief van portemonnee Haagse muzikant Ed Struijlaart opgepakt in Den Haag: ‘Boef bood excuses aan’
    PREMIUM

    Dief van portemon­nee Haagse muzikant Ed Struij­laart opgepakt in Den Haag: ‘Boef bood excuses aan’

    Een van de dieven die in oktober de portemonnee van de Haagse singer-songwriter Ed Struijlaart pikten tijdens een optreden in Zwolle, is afgelopen donderdag in Den Haag opgepakt. Tijdens het optreden in de Odeon werd de portemonnee met pinpas van Struijlaart door twee dieven uit zijn kleedkamer meegenomen. Het verhaal kreeg een bizarre wending toen een van de dieven via Instagram contact met hem zocht, zijn excuses aanbood en de pas naar Struijlaarts moeder stuurde.

In samenwerking met indebuurt Delft