De sociëteit van de Delftse vereniging Virgiel.
Volledig scherm
PREMIUM
De sociëteit van de Delftse vereniging Virgiel. © © RONALD FLEURBAAIJ / FLEURBAAIJ IMAGE BANK

Virgiel besteedt tijdens kennismakingstijd blijvend aandacht aan seksueel overschrijdend gedrag

Een bloedserieuze workshop maakt sinds dit jaar deel uit van de kennismakingstijd bij Virgiel. Hierbij leert de Delftse studentenvereniging aspirant-leden onder meer van zich af bijten bij ongepaste seksuele situaties.

 1. Shaquille Pinas ontwikkelt zich snel bij ‘het Ajax van Bulgarije’: ‘Iedereen geeft 150 procent tegen ons’
  PREMIUM

  Shaquille Pinas ontwikkelt zich snel bij ‘het Ajax van Bulgarije’: ‘Iedereen geeft 150 procent tegen ons’

  Hoe anders ziet de wereld van Shaquille Pinas (23) er nu uit ten opzichte van een jaar geleden? Vorig seizoen vocht hij met ADO Den Haag tegen degradatie uit de eredivisie, nu heeft de Rotterdammer met de Bulgaarse topclub Ludogorets meerdere Europa Leagueduels achter zijn naam staan. En maandag speelt Pinas met zijn huidige club de topper in Bulgarije tegen CSKA Sofia, de ploeg van Alan Pardew. ,,In Razgrad is niet zo veel te doen, dus kan de focus volledig op het voetbal.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  18

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 3. HVV-speler op achterhoofd geslagen, tweede elftal belaagt QR-checker: lees hier alles over het amateurvoetbal
  PREMIUM
  Voetbal Totaal

  HVV-spe­ler op achter­hoofd geslagen, tweede elftal belaagt QR-chec­ker: lees hier alles over het amateur­voet­bal

  Zondagmiddag liep er wéér een duel van een Haagse ploeg uit de hand. Op bezoek bij het Rotterdamse Coal kreeg HVV-speler Kees Brouwers een tik op zijn achterhoofd van de Coal-keeper. En op het TU Sportpark in Delft liet het tweede zaterdagteam van Full Speed zich van zijn slechtste kant zien. Een aantal spelers probeerde de QR-check te ontlopen, scholden vervolgens het bestuur van Ariston’80 de huid vol, waarna een beveiliger de situatie moest sussen. Wat gebeurde er dit weekeinde nog meer op de voetbalvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Delft