Vrouw en kind rijden met scootmobiel water in

VideoEen vrouw en een kind zijn vrijdagmiddag met een scootmobiel in het water terechtgekomen langs de Laakweg in Nootdorp. Een omstander twijfelde geen moment en sprong de sloot in om de twee eruit te halen.

 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.
 2. Corona-stress is in veel gevallen niet eenvoudig te bestrijden: ‘Zoek ontspanning in de natuur’
  PREMIUM
  Golfbrekers

  Corona-stress is in veel gevallen niet eenvoudig te bestrijden: ‘Zoek ontspan­ning in de natuur’

  Slecht slapen, piekeren en het niet meer zien zitten. De corona-stress is in veel gevallen niet eenvoudig te bestrijden. Toch zijn er wel degelijk mogelijkheden om ontspanning te vinden. Een stevige wandeling wordt vaak genoemd. Geert van Poelgeest heeft een andere oplossing. ,,Geniet van de natuur. Dat kan zelfs als je in een rolstoel zit. Wie er oog voor heeft, vergeet al zijn zorgen.”

In samenwerking met indebuurt Delft