Volledig scherm
Het oude stadhuis van Delft © Fred Leeflang

Wat is de invloed van Europa op Delft?

Welke besluiten die in Brussel worden genomen, hebben direct gevolgen voor Delft? En heeft de TU Delft belang bij Europese samenwerking? Wie zich dit weleens afvraagt kan antwoorden vinden bij de paneldiscussie van de TU Delft op maandag 29 april. In het Aula Auditorium aan de Mekelweg 5 worden dit soort vragen vanuit vijf invalshoeken besproken.

Zo vertegenwoordigt wethouder Bas Vollebregt de stad Delft, neemt de internationale studentenvereniging AEGEE deel voor de studenten en doet vanuit de TU rector Tim van der Hagen mee. Senator Alexander Rinnooy Kan (D66), die sinds juni 2015 lid is van de Eerste Kamer, benadert de vragen vanuit Nederlands perspectief. Europarlementariër Marietje Schaake vertegenwoordigt Europa.

De paneldiscussie is onderdeel van de Europareeks die Studium Generale samen met de gemeente en studentenvereniging AEGEE houdt. Zij doen dit in aanloop naar de Europese verkiezingen tussen 23 en 26 mei. De inloop is om 19.30 uur, de paneldiscussie is van 20.00 tot 22.00 uur. Iedereen is welkom.

sg.tudelft.nl

Elke ochtend het nieuws uit Delft in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Delft