Wim van Leeuwen presenteert zijn historische scheurkalender vol feitjes over Delft, vormgegeven door Sander van Geest. ,,Zoiets was er nog niet, dus ik dacht, dát gaan we doen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Wim van Leeuwen presenteert zijn historische scheurkalender vol feitjes over Delft, vormgegeven door Sander van Geest. ,,Zoiets was er nog niet, dus ik dacht, dát gaan we doen.” © Fred Leeflang

Wim van Leeuwen maakt scheurkalender over historisch Delft: ‘Voor het ‘O ja!-gevoel’

Delft heeft sinds deze week zijn eigen historische scheurkalender. Samensteller Wim van Leeuwen heeft 365 leuke feitjes bij elkaar gezocht en gebundeld. Een fikse klus, maar het was de duik in het verleden meer dan waard. ,,Het ‘O ja!'- gevoel, daar doe ik het voor.”

  1. ‘Messi’ maakte de stap van ADO naar het zaalvoetbal bij ZVV Den Haag: ‘Dit is veel spectaculairder’
    PREMIUM

    ‘Messi’ maakte de stap van ADO naar het zaalvoet­bal bij ZVV Den Haag: ‘Dit is veel spectacu­lair­der’

    Het vrouwenteam van ZVV Den Haag timmert aan de weg. Dat gaat echter niet zonder slag of stoot, zeker nu trainer René Havermans met een nagenoeg compleet nieuwe selectie de strijd in de eredivisie moet aangaan. Voormalig ADO-speelster Priscilla Mesker, ‘Messi’, maakte de stap van het veldvoetbal naar de zaal en voegde zich bij het team. ,,Zaalvoetbal is veel spectaculairder.”

In samenwerking met indebuurt Delft