Op de Johan Cruyff Court werden de twee 17-jarigen opgepakt. Omdat ze naast de witte brommer stonden, waarmee ze vlak daarvoor de weg blokkeerden van een leeftijdsgenoot om hem in elkaar te slaan.
Volledig scherm
Op de Johan Cruyff Court werden de twee 17-jarigen opgepakt. Omdat ze naast de witte brommer stonden, waarmee ze vlak daarvoor de weg blokkeerden van een leeftijdsgenoot om hem in elkaar te slaan. © Streetview

17-jarige Bosschenaar tot bloedens toe in elkaar geslagen, werd opgewacht door twee leeftijdsgenoten

DEN BOSCH - Een 17-jarige jongen uit Den Bosch is zaterdagmiddag op de Boschmeersingel in elkaar geslagen door twee jongens van 16 en 17 jaar. Ze stonden hem op te wachten op een brommer, toen hij aan kwam fietsen. Hij heeft een gebroken neus en een gescheurde wenkbrauw opgelopen.

  1. Op virtuele ruimtereis met astronaut André Kuipers: ‘In handstand plak peperkoek eten is lastig’
    PREMIUM
    VIDEO

    Op virtuele ruimtereis met astronaut André Kuipers: ‘In handstand plak peperkoek eten is lastig’

    VUGHT - ,,Ik fietste vanmorgen langs onze school en dacht: wow die ‘SpaceBuzz’ is wel heel groot!” Frederique (10) is onder de indruk van de 15 meter lange ‘SpaceBuzz’; een raket op wielen die vrijdag in Vught stond. Met het project wil onder andere astronaut André Kuipers via stichting SpaceBuzz kinderen in de wereld meer bekend maken met onze (kwetsbare) ‘blauwe’ planeet in een onmetelijk en donker heelal.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement