Volledig scherm
André en Monique in betere tijden © ANP Kippa

André Hazes blijft gezicht Essent ondanks privéperikelen

André Hazes blijft het gezicht van Essent. Dat bevestigt een woordvoerder van de Bossche energiemaatschappij. Hazes staat momenteel in het middelpunt van de belangstelling vanwege privéperikelen, maar dat heeft voor Essent geen gevolgen voor de samenwerking.

De volkszanger is sinds vorig jaar het gezicht van Essent. Zo is hij onder meer in een tv-reclame van de energiemaatschappij te zien in betere tijden met zijn (inmiddels ex-) vriendin Monique Westenberg en hun zoontje. ,,Die reclame is wel nog terug te zien op YouTube, maar die zenden we niet meer actief uit’', vertelt een woordvoerder.

Volgens hem liggen er geen spotjes meer op de plank waarin de voormalig geliefden samen te zien zijn. ,,Eigenlijk was Monique alleen te zien in het eerste introducerende tv-spotje’', zo legt de woordvoerder uit. ,,In twee andere formats die later werden uitgezonden, was André alleen nog te zien met zijn zoontje en vrienden.’'

Op de vraag of Essent baalt van de relatieperikelen van hun ‘gezicht’, wil de woordvoerder niet verder uitweiden. ,,Het is vooral vervelend voor hemzelf. André is voor ons een voorbeeldklant en wat hem is overkomen komt voor in meerdere gezinnen.’'

Zien we binnenkort André’s nieuwe vlam Bridget Maasland dan voorbijkomen in een reclame van Essent? ,,You never know’', zegt de woordvoerder met een knipoog. Om er daarna gauw aan toe te voegen dat dat waarschijnlijk niet zal gebeuren. 

André en Monique in een tv-reclame van Essent

  1. Den Bosch krijgt er meer dan 800 woningen in 4 woontorens bij, Kunstacademie blijft zitten
    PREMIUM
    update | video

    Den Bosch krijgt er meer dan 800 woningen in 4 woontorens bij, Kunstacade­mie blijft zitten

    DEN BOSCH - En weer heeft Den Bosch er een plek bij waar véél gaat veranderen. Op het voormalige postterrein aan de Parallelweg achter het station komen in totaal 819 woningen, onder meer in vier in het oogspringende woontorens. Waarbij één toren aan de Dieze komt te staan, aan de overzijde van de weg. Kunstacademie Sint-Joost én de studenten spelen een centrale rol in de plannen: de academie blijft er zitten en er komen ateliers bij.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch