Auto te water bij A2 Den Bosch, bestuurder naar het ziekenhuis

VideoROSMALEN – Een automobilist is vrijdagmiddag bij de A2 ter hoogte van Den Bosch van de weg geraakt en in het water beland. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder, een man, kwam uit de richting van Utrecht. Hij raakte ter hoogte van de McDonald's een vangrail, reed toen een stuk door, ramde een verkeersbord en kwam niet veel later op zijn kop in het water terecht.

Meerdere omstanders zijn het water in gegaan om de man uit zijn auto te bevrijden. Een duikteam van de brandweer werd opgeroepen, maar hoefde niet in actie te komen. Er werden ook meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. 

Het voertuig wordt geborgen door een autobedrijf. De toerit richting Eindhoven is tijdelijk afgesloten. 

Volledig scherm
Auto te water in Rosmalen. © Meesters Multi Media / Bart Meesters
  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch