Opa Hans Doremalen loopt samen met zijn kleinkinderen de 10 kilometer tijdens de avondvierdaagse in Berlicum. Vlnr Pien, Fanne, Jelle en Steef.
Volledig scherm
PREMIUM
Opa Hans Doremalen loopt samen met zijn kleinkinderen de 10 kilometer tijdens de avondvierdaagse in Berlicum. Vlnr Pien, Fanne, Jelle en Steef. © Anouk van Veldhuizen/BD

Avondvierdaagse in Berlicum van start: sprintje trekken om opa Hans bij te houden

BERLICUM - De avondvierdaagse in Berlicum en Middelrode start vanavond, maar een week geleden waren de kleinkinderen van opa Hans er al helemaal klaar voor. Ze lopen tien kilometer, zelfs de zesjarige Pien. Zij is de jongste deelnemer aan de tien kilometer, haar opa een van de oudste. 

0 reacties

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  8

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.