Volledig scherm
Voor het Bossche stadhuis komt een babbelbox te staan. © Rijan van Leest

Babbelbox bij stadhuis in Den Bosch: Wie heeft een duurzaam idee?

DEN BOSCH - Voor het Bossche stadhuis staat woensdag van 10.00 tot 11.00 uur een babbelbox om videoboodschappen op te nemen. De gemeente is benieuwd naar ideeën om de gemeente duurzamer te maken of houden en hoopt op reacties. Het gaat om het project Push the Button waarbij de gemeente samenwerkt met Avans Hogeschool.

Woensdag is de start van dit project in de aanloop naar de Dag van de Duurzaamheid (10 oktober) waarbij de babbelbox de komende tijd ook op andere plaatsen in de gemeente wordt geplaatst. Bij de opening zijn wethouder Mike van der Geld (Duurzaamheid) en Esther Punte, namens Avans Hogeschool aanwezig. 

  1. Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht
    PREMIUM
    VIDEO

    Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht

    BRAKEL - De werkzaamheden aan de A2 tussen knooppunt Empel en Waardenburg zijn dit weekeinde volgens woordvoerder Maurice van de Graef van Rijkswaterstaat ‘vlot en soepel verlopen’. De verkeersader richting Utrecht ging zondagavond rond 22.00 uur al open voor het verkeer. De planning was maandagochtend 5.00 uur. Rijkswaterstaat heeft dit weekeinde ter hoogte van Zaltbommel onder meer zo’n drie kilometer asfalt vernieuwd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch