Volledig scherm
Naast de Jamin komt Bakkertje Bol © Google Maps

Bakkertje Bol opent vestiging in Hinthamerstraat Den Bosch, paar deuren naast Bakker Bart

Vr 16 aug. Bakkertje Bol komt naar Den Bosch. In de Hinthamerstraat opent de kleine keten zijn vierde vestiging op 19 september, slecht een paar deuren naast een vestiging van Bakker Bart. 

Bakkertje Bol is vooral gericht op het meenemen van ‘ambachtelijk, zelfgemaakt banket en broodjes.’ Daarbij gaat het onder meer om worstenbroodjes, muffins, quiches en belegde broodjes. De Eindhovense franchiseketen gaat er prat op dat alles huisgemaakt is. Naast koffie, thee en fris zijn er ook smoothies te krijgen. 

Vestigingen tellen binnen over het algemeen niet zoveel zitplaatsen, omdat alles gericht is op ‘to go’. Bakkertje Bol heeft momenteel twee vestigingen in Eindhoven en eentje in Breda. Eind 2018 ging de zaak in Tilburg nog dicht, omdat ze een geschikter pand zochten. 

In het pand in de Hinthamerstraat, gelegen tussen de Jamin en Delifrance, zat lang schoenenzaak The Athlete's foot. Afgelopen jaar zat er in het pand naast de steeg Achter het Vuurstaal nog een tijdelijke telefoonwinkel.

 1. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.
 2. Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaarzen cheque op voor Foundation
  video

  Maarten van der Weijden haalt bij Dommelbaar­zen cheque op voor Foundation

  VUGHT - Het contrast was groot, zondagochtend rond half acht bij het Feel Fit Center. De anders zo energieke Maarten van der Weijden had de slaap nog in z'n ogen, terwijl alles om hem heen één kolkende massa was. Het fenomeen uit Waspik was getuige van de hectische laatste kilometers die drie clubs bij elkaar zwommen tijdens een 12-uurs zwemmarathon. Een activiteit in het kader van het gouden jubileum van De Dommelbaarzen. De opbrengst van 5201 euro komt ten goede aan zijn Foundation die het geld weer doorgeeft aan KiKa.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch