Volledig scherm
PREMIUM
Jos Geerink met zijn bolderkar. © Jarry Popelier

Bolderkar: ideaal voor naar het strand

Gezocht/AangebodenROSMALEN - Ze zijn er nog: mensen die briefjes ophangen bij de supermarkt. Jos Geerink uit Rosmalen heeft zijn bolderkar niet meer nodig.

,,De kar staat in de weg", zegt Jos Geerink (79) uit Rosmalen. Bovendien gebruikt hij 'm niet meer. ,,Ik had een zomerhuisje in 's-Gravenzande, maar dat heb ik verkocht. Drie jaar heb ik het gehad en zeker in het begin ben ik er veel geweest. Maar ik zag het ook weer niet zitten om er de hele zomer te zijn. Ik heb thuis ook dingen te doen. En het is toch anderhalf uur rijden, dat vond ik te veel worden. Mijn kinderen wonen in Vlissingen en Noord-Holland, dus ik ben al regelmatig aan het reizen."

  1. Bossche Robbe (12) vertelt op de radio hoe hij uit de kast kwam: ‘Ik kan eindelijk mezelf zijn’

    Bossche Robbe (12) vertelt op de radio hoe hij uit de kast kwam: ‘Ik kan eindelijk mezelf zijn’

    DEN BOSCH - De afgelopen weken bleek nog maar eens dat uit de kast komen voor veel homoseksuelen heel zwaar is. Dat heeft te maken met hoe mensen erop reageren en het verandert een leven. Des te knapper is het als je op je twaalfde al zeker weet dat je homo bent en er voor uitkomt. Nog los van het feit dat je het op de radio aan heel Nederland laat weten. Robbe van Hulst uit Den Bosch deed precies dat. ,,Ik wil het niet per se van de daken schreeuwen.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch