Volledig scherm
Tuti Lewerissa. © 24Kitchen

Bossche thuiskok Tuti Lewerissa neemt het op tegen professionele keukenbrigade

DEN BOSCH - Tuti Lewerissa uit Den Bosch is één van de vier thuiskoks die op tv de strijd aangaan met een professionele keukenbrigade in het programma The Chef's Line Nederland. Het programma wordt sinds maandag uitgezonden op televisiezender 24Kitchen.

In het programma nemen vier gepassioneerde hobbykoks het op tegen een een brigade koks uit de keuken van een gerenommeerde chefkok. Elke dag staat er een andere internationale keuken centraal. Aan het eind van de week wordt duidelijk wie de beste thuiskok is.

Meesterkok Margot Janse, Sterrenchef Jacob Jan Boerma en Chef-Restaurateur Dennis Huwaë vormen de jury van het programma.

The Chef's Line Nederland wordt dagelijks uitgezonden om 22.00 uur. Wie de aflevering van maandag heeft gemist, kan die online alsnog bekijken.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. OM: Marcin Naus is vermoord vlakbij politiebureau in Den Bosch
    PREMIUM

    OM: Marcin Naus is vermoord vlakbij politiebu­reau in Den Bosch

    DEN BOSCH - Twee uit Polen afkomstige mannen (42 en 48) staan op 23 augustus in Den Bosch terecht voor moord op hun landgenoot Marcin Naus (32). Het stoffelijk overschot van deze man werd op 26 maart door vissers aangetroffen in de Bossche Ertveldplas. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is Naus om het leven gebracht bij het stadsstrand De Witte Sieb aan de Vaaltweg. Dat strand ligt vlakbij het politiebureau aan de Vogelstraat.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch