Officiële start van de Bossche Zomer met een fly Boarder met in zijn hand de vlag van de Bossche Zomer.
Volledig scherm
PREMIUM
Officiële start van de Bossche Zomer met een fly Boarder met in zijn hand de vlag van de Bossche Zomer. © Olaf Smit

Bossche Zomer gaat aangepast verder: streep door optreden jeugdorkest en tangoworkshop

DEN BOSCH - Door de strengere coronaregels zijn onderdelen van de Bossche Zomer geschrapt of aangepast. ,,Het meeste dat is gepland, kan doorgaan. We willen mogelijk maken wat kan, maar veiligheid staat steeds voorop’’, zegt Huibert Wilschut, directeur van de Bossche Zomer.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch