Volledig scherm
Toekomstige bewoners leggen samen met hun buren een vloerplaat voor hun nieuwe woning. © Eigen foto

Bouw woningen Begijnhof Rosmalen van start

ROSMALEN - Met het leggen van betonnen vloerplaten hebben toekomstige bewoners in Rosmalen bijgedragen aan de start van hun nieuwe woningen.

Ze worden gebouwd op het terrein van de voormalige timmerfabriek aan de Spoorstraat 3 in Rosmalen in opdracht van Symphony Estates uit Eindhoven.  Begijnhof is een een kleinschalig plan met 11 gelijkvloerse woningen aan een besloten hoftuin. De oplevering staat gepland voor het voorjaar van 2020.

De woningen, verkrijgbaar vanaf € 489.000,- tot € 559.000,-- werden in een korte tijd verkocht. Ze worden standaard uitgerust met warmtepomp en zonnepanelen. Alle toekomstige bewoners wonen ook nu al in Rosmalen en kozen overtuigd voor het Begijnhof. 

  1. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
    PREMIUM

    Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

    Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch