Op de Visstraat in Den Bosch raakte zondagmiddag een 15-jarige jongen uit Vught zwaargewond nadat hij werd aangereden door een bromfietser. De verdachte ging er in een auto vandoor.
Volledig scherm
Op de Visstraat in Den Bosch raakte zondagmiddag een 15-jarige jongen uit Vught zwaargewond nadat hij werd aangereden door een bromfietser. De verdachte ging er in een auto vandoor. © Politie

Bromfietser vlucht in auto na aanrijden jongen (15) in centrum Den Bosch

DEN BOSCH - Een 15-jarige jongen uit Vught is zondagmiddag rond half drie in de Visstraat in Den Bosch zwaar gewond geraakt toen hij met een flinke snelheid werd aangereden door een bromfiets. De bromfietser stapte vervolgens bij iemand in de auto en ging ervandoor. 

  1. Uniek? Links én rechts in Bossche politiek eens over schrappen bezuinigingen
    PREMIUM

    Uniek? Links én rechts in Bossche politiek eens over schrappen bezuinigin­gen

    DEN BOSCH - De toerist moet bloeden voor de tekorten van Den Bosch. En ook de marktkoopman komt niet ongeschonden uit de coronacrisis. Een bijna voltallige Bossche raad - toch wel bijzonder, want liefst dertien van de veertien partijen zijn het met elkaar eens - komt met een nieuw pakket aan maatregelen om de coronaverliezen op te vangen. Maar van onder meer bewegen voor ouderen, milieu en bijzondere bijstand blijft men af.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch