Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Mikkers van Den Bosch in gesprek met gedeputeerde Marianne van der Sloot bij het Prado in Madrid. © Annemiek Steenbekkers/BD

Burgemeester Mikkers: ‘Jeroen Bosch in de stad blijven stimuleren’

VIDEODEN BOSCH - Schilder Jeroen Bosch en zijn werk zijn het waard om blijvend op gezette tijden aandacht aan te schenken. Dat zei burgemeester Mikkers zondag nadat hij in het Prado in Madrid schilderijen van Bosch bekeek en vernam hoe populair El Bosco is.

Een hoogtepunt noemt Jack Mikkers het moment waarop hij zondag met eigen ogen de werken van Jeroen Bosch in het Prado Museum  aanschouwde. De Tuin der Lusten en De hooiwagen hangen er vlak bij elkaar. 

  1. Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht
    PREMIUM
    VIDEO

    Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht

    BRAKEL - De werkzaamheden aan de A2 tussen knooppunt Empel en Waardenburg zijn dit weekeinde volgens woordvoerder Maurice van de Graef van Rijkswaterstaat ‘vlot en soepel verlopen’. De verkeersader richting Utrecht ging zondagavond rond 22.00 uur al open voor het verkeer. De planning was maandagochtend 5.00 uur. Rijkswaterstaat heeft dit weekeinde ter hoogte van Zaltbommel onder meer zo’n drie kilometer asfalt vernieuwd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch