Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Jack Mikkers. © copyright Marc Bolsius

Burgemeester Mikkers: ‘Wietexperiment ja, maar…’

DEN BOSCH - Burgemeester Jack Mikkers wil net als de meerderheid van de Bossche gemeenteraad meedoen aan het experiment om de wietteelt te legaliseren, maar waarschuwt dat hij ‘niet wil meedoen aan het experiment óm het experiment’. 

Quote

Ik doe niet mee aan het experiment óm het experiment

Jack Mikkers

,,De voorwaarden van het experiment moeten werkbaar zijn. En dan bedoel ik niet politiek werkbare voorwaarden, maar bestuurlijke werkbare voorwaarden. Wij moeten een experiment kunnen verantwoorden naar het Openbaar Ministerie, politie, Novadic-Kentron en de inwoners. Geef mij de ruimte’’, vroeg Mikkers die twee weken geleden al aangaf dat meedoen aan het experiment geen miss-verkiezing is.

 1. Bossche Vestingloop uitgebreid met 25 kilometer lange Vestingwandeling

  Bossche Vesting­loop uitgebreid met 25 kilometer lange Vestingwan­de­ling

  DEN BOSCH - Samenwerking tussen de stichting Bossche Avondvierdaagse en de stichting Vestingloop ’s-Hertogenbosch leidt op 25 mei tot een nieuw evenement. Het gaat om een 25 kilometer lange historische wandeltocht ‘in de voetsporen van Frederik Hendrik’ die leidt door de Moerputten over de gerestaureerde vestingwallen en langs onder meer Fort Orthen en Fort Isabella. De deelnemers finishen op de Parade waar de volgende dag de BrandLoyalty Vestingloop (afstanden 5, 10 en 15 kilometer) eindigt.
 2. Bossche Robbies binnenkort voorgoed gesloten: ‘Het kan niet langer meer’
  PREMIUM

  Bossche Robbies binnenkort voorgoed gesloten: ‘Het kan niet langer meer’

  DEN BOSCH - Nikkie van Leeuwen stopt binnenkort met het Bossche warenhuis Robbies dat zij in 2015 opende in het pand van bank Lentjes & Drossaert. De zaak in de Verwersstraat heeft enkele retailprijzen gewonnen. In 2016, amper een jaar na de opening, werd de ‘best customer experience award overall concepts‘ toegekend. En twee jaar geleden eindigde Robbies bij een branche-organisatie als 27e in een internationale top 50 van ‘concept stores’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch