Volledig scherm
Sint-Jozefoord in Nuland. © Eigen foto

‘Centrum Nuland is prima bereikbaar vanaf Sint-Jozefoord’

NULAND - Vragen die Rosmalens Belang, PVV en gewoon ge-DREVEN hebben gesteld om de bereikbaarheid van Sint-Jozefoord naar het centrum van Nuland te verbeteren, zijn eigenlijk overbodig. 

Dat valt te concluderen uit de antwoorden van B en W op de vragen. ,,Op de hele route tussen Sint-Jozefoord en het centrum van Nuland is een rolstoeltoegankelijk trottoir waarbij op de oversteekplaatsen verlagingen aanwezig zijn”, stelt het college. ,,Gebruikers ervan ondervinden soms last van illegaal geparkeerde auto's”, aldus B en W. Plaatsing van palen zou daar geen oplossing voor zijn. Bovendien, stelt het college, het bedrijf dat dit bezoek aantrekt gaat nog dit jaar verhuizen.

  1. Irritatie bij Werkwarenhuis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’
    PREMIUM

    Irritatie bij Werkwaren­huis over plannen met Kaaihal: ‘Inkomsten vallen straks voor een groot deel weg’

    Wo 16 okt. De plannen voor een nieuw te bouwen Kaaihal wekken veel irritatie op bij de uitbaters van het naastgelegen Werkwarenhuis op de Tramkade. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad geven de initiatiefnemers van het Werkwarenhuis en Social Label dat met dat de komst van een nieuwe hal ‘de inkomsten van het Werkwarenhuis grotendeels wegvallen’. ,,Met alle gevolgen van dien.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch