Volledig scherm
© Willie van Geffen

Charles had geen vis aan de haak, wél Greetje

DEN BOSCH - Greetje en Charles van Geffen hebben elkaar leren kennen aan de Zuid-Willemsvaart in Den Bosch, waar Charles bijna zeventig jaar geleden rustig zat te vissen. Zijn rust werd echter verstoord toen Greetje steentjes in het water begon te gooien. Charles ving hierdoor geen vissen, maar hij sloeg wel iets anders aan de haak: zijn aanstaande vrouw Greetje.

De vonk sloeg al snel over en op 16 mei 1953 stapten Greetje en Charles in het huwelijksbootje. Eerst in het stadhuis, later bij de zusters op de Havensingel. Het briljanten paar kreeg zeven kinderen, die op hun beurt zorgden voor elf kleinkinderen en nog eens vier achterkleinkinderen.

Charles is dertig jaar werkzaam geweest bij de Reinigingsdienst van de gemeente, Greetje was huisvrouw. Samen hebben ze vroeger veel gevist. Vandaag de dag liggen zijn interesses meer bij lezen, sport kijken en de Tweede Wereldoorlog. Zij vermaakt zich met het verzamelen van olifantjes en artikelen van Delfts blauw.

Woensdag, precies op de dag van het 65-jarig huwelijk, vierde het Bossche koppel een groot feest met familie.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Den Bosch