De solovoorstelling Yogi Anni van Annica Muller draait om een Amerikaanse yoga-vlogger die verstrikt raakt in haar zoektocht naar zingeving in een verscheurde wereld. Overladen met neon licht, kitsch decor en elektronische popmuziek.
Volledig scherm
PREMIUM
De solovoorstelling Yogi Anni van Annica Muller draait om een Amerikaanse yoga-vlogger die verstrikt raakt in haar zoektocht naar zingeving in een verscheurde wereld. Overladen met neon licht, kitsch decor en elektronische popmuziek. © Tess Janssen

Daar komt de vrouwenpower! Theaterfestival Boulevard stoomt door in coronatijd

DEN BOSCH - Terwijl festivals als Lowlands en Down The Rabbit Hole hun coronawonden likken, stoomt Theaterfestival Boulevard door. Slechts enkele programma-onderdelen zijn geschrapt.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    25

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch