Dag theater de Speeldoos, hoi sociaal cultureel centrum

VIDEOVUGHT - De Speeldoos verandert van klank. Stef Bos was gisteravond de laatste professionele artiest die optrad in het Vughtse theater. De medewerkers zijn ondertussen al bezig met de omschakeling naar sociaal cultureel centrum.

Batterijen heeft-ie nodig. Voor in de microfoons die nodig zijn bij de benefietavond voor Stichting KiKa in de grote zaal. Om die batterijen te kunnen kopen komt chef techniek Beus van Halen geld halen bij de balie van Theater de Speeldoos. ,,ZZP’ers denken daar niet aan hè, dat zo’n batterij leeg kan raken en dat je andere achter de hand moet hebben.’’

  1. Burgemeesterslek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’
    PREMIUM

    Burgemees­ter­slek: ‘Warrig politiek steekspel’ en ‘zaak die volledig is ontploft’

    DEN BOSCH - Is het Bossche burgemeesterslek boven water? Voor het Openbaar Ministerie (OM) wel. Daarom hoorden ex-wethouder Jos van Son en gemeenteraadslid Sjef van Creij maandag tijdens een rechtszaak elk een boete van duizend euro tegen zich eisen. Rob van Huijgevoort, advocaat van Van Creij, sprak over ‘een warrig politiek steekspel’. Esther Vroegh, advocaat van Van Son, had het over een zaak die ‘volledig is ontploft’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch