‘Dankbaar doen en dromen’ op Bosch’ Winterparadijs

VideoDEN BOSCH - Het weer was al bijna net zo onstuimig als de totstandkoming van het Bosch’ Winterparadijs maar eerlijk is eerlijk, met vereende krachten is op de Parade in een korte tijd een sfeervol evenement neergezet. 

Met een ferme druk op de knop en het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom werd het Bosch’ Winterparadijs zaterdag geopend. Op het podium, aan de voet van de Sint-Jan, lieten wethouder Mike van der Geld, Karin Rademaker van het Hoteloverleg,  Nicolette Kempers van de Stichting Ondernemersfonds Centrum ‘s-Hertogenbosch (SOCH),  Ton Kranenburg van Hartje 's-Hertogenbosch en Bernard Kuenen, voorzitter van de Bossche afdeling Koninklijke Horeca Nederland weten erg blij en dankbaar te zijn dat het in een zeer korte tijd toch nog gelukt is een mooi evenement neer te zetten. ,,Het onderscheidende is dat het een winterevement is met een boodschap", aldus Kuenen. ,,En voor en door de Bosschenaren", vulde Rademaker aan.

  1. Nu is de stad echt klaar voor het Jeroen Boschjaar
    PREMIUM
    Column

    Nu is de stad echt klaar voor het Jeroen Boschjaar

    Za 15 dec. Met het Jeroen Boschjaar op komst, werd besloten dat het niet langer zo kon: al die moderne honingraatlampjes op de zo historische Markt. Dus werden deze lampen - nog geen zes jaar nadat de palen waren verschenen - vervangen door ‘historische ogende’ exemplaren. Toen dat in januari 2016 gebeurd was, was de stad klaar voor het Boschjaar. Of nou ja, bijna dan: de moderne lampen aan de gevels van de cafés moesten nog gebeuren.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch