Rob van den Boom (28) en Evi Bekkers (23) zouden vandaag trouwen, maar hebben de bruiloft verzet naar volgend jaar. ,,Na de persconferentie van Rutte zijn we meteen gaan bellen."
Volledig scherm
PREMIUM
Rob van den Boom (28) en Evi Bekkers (23) zouden vandaag trouwen, maar hebben de bruiloft verzet naar volgend jaar. ,,Na de persconferentie van Rutte zijn we meteen gaan bellen." © Marc Bolsius, beeldbewerking BD

De bruiloft gaat niet door, en wie er dán allemaal de dupe is...

BERLICUM - Vandaag, iets na half 2, zou hij haar diep in de ogen kijken en zij hem. Ze zouden elkaars hand vasthouden en dan zou de ambtenaar van de burgerlijke stand vragen of hij, Rob van den Boom, tot zijn wettige echtgenote zou nemen: Evi Bekkers. Maar de ochtend na de persconferentie eind maart toen Rutte zei dat samenkomsten tot 1 juni verboden zijn, en Rob even ‘gruwelijk instortte’, pakte hij de telefoon. Want zo’n bruiloft die verzet moet worden heeft niet alleen gevolgen voor het bruidspaar, maar voor ál die mensen en bedrijven die opdracht hadden gekregen om er de mooiste dag ooit van te maken.

De feestlocatie

Een grote tent bij de ouders van Rob en het weiland van de buurman en dan een soort foodtruckfestival. Daar trouwen, ‘s avonds een knalfeest voor 200 man. Van Zoggel Catering zou alles regelen, van de aankleding tot het eten en de hapjes en drank. ,,Maar zo zijn er nóg 43 bruiloften verzet”, vertelt eigenaar Daan. ,,Alleen al tot en met juni.” 

  1. Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    Groepje Orthenaren bij het spoor fel gekant tegen aanleg tunnel, gang naar de rechter dreigt

    DEN BOSCH- Zwaar teleurgesteld en geen enkel argument deugt. Een groepje van zes Orthenaren verenigd in het Petit comité Orthen legt zich niet neer bij de afsluiting van de omstreden spoorovergang in hun buurt. De zes dreigen met een rechtsgang als de Bossche gemeenteraad op 9 juni kiest voor de aanleg van een tunnel voor fietsers en voetgangers en het definitief sluiten van de overgang. Dat heeft het comité de gemeenteraad laten weten.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch