Volledig scherm
De eerste Fort Isabella (Paas)Fair wordt 21 en 22 april gehouden. © John Schouten / PVE

Deelnemers gezocht voor eerste ‘Fort Isabella Fair’

VUGHT - Op het terrein van de voormalige Isabellakazerne in Vught vindt 21 en 22 april voor de eerste keer een ‘Fort Isabella Fair’ plaats. 

Organisaties, ondernemers, en ontwerpers worden uitgenodigd om tijdens deze Paasdagen deel te nemen aan de fair. Het moet te maken hebben met lifestyle en leasure, eten en drinken en leerzaam vertier. Er kunnen bijvoorbeeld (streek)producten rond wonen en buitenleven, verblijven en vrije tijd, maar ook mooimakerij getoond en verkocht worden en er is ruimte voor workshops en acts. 

De Fort Isabella Fair wordt georganiseerd door Lion Event Support & Mariapaviljoen. Naast de kramen kunnen bezoekers ambachtelijke workshops bijwonen of wandelingen in de omgeving maken en zijn er kinderactiviteiten en acts. 

Deelnemers kunnen zich aanmelden via: www.fortisabellafair.nl.

  1. Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsverkrachting: ‘Dit is ongelooflijk’
    PREMIUM

    Advocaat Pieter van der Kruijs over vrijlaten verdachten groepsver­krach­ting: ‘Dit is ongeloof­lijk’

    DEN BOSCH - ,,Ongelooflijk’’, zegt de Bossche advocaat Pieter van der Kruijs over het in vrijheid stellen van acht Bossche jongeren die vorige week dinsdag werden aangehouden voor groepsverkrachting. De politie verrichtte de aanhoudingen vorige week dinsdag na meldingen door drie minderjarige Bossche meisjes over groepsverkrachtingen in een pand op Orthen in Den Bosch.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch