Volledig scherm
Politie bij de flat waar dinsdagochtend werd ingebroken. © Bart Meesters

Drietal nog opgesloten voor inbraak flat aan Bossche Rijnstraat

DEN BOSCH - De twee 21-jarige Bosschenaren en een plaatsgenoot (23) die dinsdag zijn aangehouden voor betrokkenheid bij een inbraak in een appartementencomplex op de hoek van de Bossche Rijnstraat en De Bossche Pad zitten nog steeds in de cel.

Volgens een woordvoerder van de politie worden zij vermoedelijk donderdag of vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Rond kwart over zeven in de ochtend kwam er bij de politie een melding binnen van lawaai uit een flatwoning op de derde verdieping. De politie stuurde direct meerdere eenheden naar de Rijnstraat.

In de buurt van de flatwoning werden al snel de drie vermoedelijke overvallers aangehouden.

  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch