Volledig scherm
Een van de twee auto's na de botsing in Vught © Meesters Multimedia / Bart Meesters

Dronken bestuurder rijdt door na botsing in Vught

VUGHT - Op de Esscheweg in Vught zijn zaterdag aan het einde van de middag twee auto's op elkaar gebotst. De automobilist die het ongeluk veroorzaakte reed na het ongeluk door, hij is later door de politie aangehouden. Hij bleek meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. 

Volgens ooggetuigen reed de man slingerend weg van de plek van het ongeval. Toen de politie hem aanhield, blies bij 765 Ugl, terwijl 220 Ugl is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is aangehouden voor het verlaten van de plaats van een ongeval en het rijden onder invloed.

 Er raakte niemand gewond bij de botsing. Wel raakten beide auto's flink beschadigd. 

  1. Mishandeling met slagroomspuit: ‘Er was zoveel adrenaline, ik wist even niet wat ik deed’
    PREMIUM

    Mishande­ling met slagroom­spuit: ‘Er was zoveel adrenaline, ik wist even niet wat ik deed’

    DEN BOSCH - In politiedossiers zie je de meest uiteenlopende foto’s. Maar een afbeelding van een met bloed besmeurde slagroomspuit is toch apart. Politierechter Donkersloot kreeg ermee te maken tijdens het voorbereiden van een zaak waarbij een 20-jarige man uit Helmond ervan werd verdacht een plaatsgenoot te hebben mishandeld. De verdachte gaf bij zijn aanhouding toe dat hij had geslagen. En tijdens een rechtszitting woensdag in Den Bosch mocht hij uitleggen waarom.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch