Volledig scherm
Vlnr. Frans Koeman (Voedselbank), Barry Haen (Rotary) en Jan de Rond (Mooi Zo Goed Zo). © BD

Eén kuub pyjama's en onderkleding voor Voedselbank

DEN BOSCH -  De Voedselbank in Den Bosch kreeg maandag 29 oktober één kuub kinderpyjama’s en onderkleding aangeboden. De kleding is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar.

De partij kinderpyjama’s is een gift van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West. 

Mevrouw Barry Haen van Rotaryclub ’s-Hertogenbosch West: ,,Wij hebben met de Voedselbank afgesproken om in 2018, 2019 en 2020 geld bij elkaar te brengen voor de aanschaf van nieuw ondergoed voor kinderen van 4 – 12 jaar. Tijdens onze wekelijkse bijeenkomsten gaat er een pot rond waar iedereen een duit in gooit. Op jaarbasis komt dit neer op zo’n 1.500 euro. Door een goede deal met een van de winkelketens hebben we zo’n 270 setjes kunnen aanschaffen.”

Frans Koeman van Voedselbank ’s-Hertogenbosch: ,,Onze klanten met kleine kinderen kunnen dit nieuwe ondergoed goed gebruiken. Kleding is een noodzakelijk en niet te vermijden kostenpost voor huishoudens.”

In 2016 schonk deRotary-afdeling  4.000 euro  voor aanschaf van een nieuwe koelwagen.

  1. Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    Badminton in blacklight: ‘De dropshots vallen net iets anders’

    DEN BOSCH - Badminton in Nederland heeft -mede doordat wereldtoppers ontbreken- wel eens betere tijden gekend. De populariteit is tanende. Een uitvloeisel daarvan is dat de sport steeds vaker in verband wordt gebracht met ‘spruitjes en truttigheid’. Om tegenspel te bieden aan het ietwat suffige imago heeft badmintonvereniging De Maasshuttles iets ludieks bedacht: het organiseren van een blacklight toernooi. De fantasievariant vond zaterdagmiddag in Maaspoort Sports & Events gretig aftrek.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch